• Percuma sepenuhnya
  • Tiada apl diperlukan
  • Mudah 10 saat

Tanpa menyebut nama,
Sembang jujur.

Hanya dengan berkongsi pautan, anda boleh membuat ruang sembang di mana sesiapa sahaja boleh menghantar mesej tanpa nama.

perasan

Buat masa ini tiada pengumuman

Pergi ke senarai berita

FEATURECiri-ciri Yohaku

POINT01

Boleh dihantar tanpa pendaftaran

Pengirim tidak memerlukan akaun. Hanya pilih nama panggilan dan ikon dan hantar mesej dengan segera.

POINT02

Bacaan seperti LINE

Mesej yang diterima disusun seperti skrin sembang. Balas dan "suka" dengan hanya satu ketik.

POINT03

Mekanisme keselamatan

Lindungi bilik anda dengan menyekat perkataan terlarang secara automatik, penyembunyian automatik berdasarkan laporan dan pencegahan siaran berulang.

EVENTacara bermusim

Berpisah dari bilik adalah papan surat yang dibuka pada Krismas dan hari lahir.

※ Lembaga ditetapkan semula pada 1 Januari setiap tahun

HOW TOAliran penggunaan

  1. STEP1

    Daftar dengan Google

    Hanya pilih nama pengguna. Tiada kata laluan diperlukan.

  2. STEP2

    kongsi pautan

    Siarkan pautan ke bilik anda pada profil X anda (dahulunya Twitter) atau Instagram.

  3. STEP3

    Saya menerima mesej

    Balas mesej yang anda terima dan sembang dengan semua orang.

FAQSoalan Lazim

QAdakah terdapat bayaran?
A

Semua ciri tersedia secara percuma. Perkhidmatan ini dikuasakan oleh hasil pengiklanan.

QAdakah saya akan tahu nama orang yang menghantarnya?
A

Pemilik bilik mahupun pelawat lain tidak akan melihat akaun atau alamat IP anda. Hanya nama samaran dan ikon yang anda pilih akan dipaparkan.

QBagaimana jika saya menerima mesej yang tidak menyenangkan?
A

Anda boleh "memadam" atau "melaporkan" mesej dengan mengetik padanya. Mesej yang telah menerima sejumlah laporan tertentu akan disembunyikan secara automatik.

QBolehkah saya juga menghantar imej dan video?
A

Anda boleh menghantar sehingga 4 imej sehingga 3MB setiap satu dan sehingga 15 saat video. Anda juga boleh memilih untuk tidak menerimanya dalam tetapan bilik anda.

QApakah yang berlaku kepada data saya jika saya membatalkan keahlian saya?
A

Apabila anda memadamkan akaun anda, semua mesej dan imej dalam bilik anda akan dipadamkan secara kekal. Anda boleh mengeksport data sebelum pemadaman.

@

Jom buat bilik sekarang

Pendaftaran adalah percuma. Anda boleh berhenti melanggan pada bila-bila masa.

Buat bilik secara percuma

Bilik sembang santai di mana anda boleh memberitahu kebenaran anda tanpa nama.

Persekitaran yang disyorkan

Safari untuk iOS 16 atau lebih baru / Chrome untuk Android 10 atau lebih baru / versi PC Versi terkini Chrome, Edge, Safari, Firefox

© 2026 Yohaku. All Rights Reserved.

We use Cloudflare services to make our site faster, safer, and smarter.

ver. 752bd0f